Rólunk

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.

"Vadrózsa - a mindennapok luxusa"

Far from the madding crowd, yet in the center of Buda – in the heart of the elegant Rózsadomb district – stands the prestigious Vadrózsa Restaurant with all its glory as one of the citadels of indigenous Hungarian gastronomy, re-opened in the spring of 2016.

Our cuisine represents traditional Hungarian and international gastronomy at its finest for affordable prices, yet bearing the importance of modern kitchen technology in mind as well.

"Vadrózsa - affordable luxury"

A Séf

Ajánlata

Aktuális

Étlapunk

Levesek / SoupsElőételek / AppetizersFőételek / Main courseDesszertek / DessertsBorok / WinesSörök / BeerÜdítők / Soft drinkHeti ajánlatunk / Weekly offer

Marhatea roppanó zöldségekkel, töltött uszállyal

Consommé with fresh vegetables and stuffed beef meat

Limeos-kókuszos csiberagu leves

Chicken ragout soup with lime and coconut

Hideg libamáj zsírjával, friss zöldségekkel, hagymalekvárral

Cold goose liver with it’s own fat, fresh vegetables, onion jam

Nyári kevert saláta, házi füstölt lazaccal

Assorted fresh salad with smoked salmon

Libamáj trilógia (hideg libamáj, grillezett libamáj, libamáj brülée)

Goose liver trilogy (cold goose liver, grilled goose liver, goose liver brulée)

Bélszín carpaccio lágy sajttal, dióolajjal, ruccolával

Sirloin of beef carpaccio, soft cheese, walnut oil, ruccola

Vadrózsa ízelítő (libamáj, füstölt libamell, libasajt, libakolbász, tepertő, inasz)

Vadrózsa’s special (goose liver, smoked goose breast, goose cheese, goose sausage, greaves and goose belly fat)

Chilis-mézes garnéla fokhagymachipsszel

Chilli-honey shrimp with garlic chips

Vargányarizottó kecskesajttal és bébiparajjal

Porcini mushroom risottó with goat cheese and baby spinach

Budai tányérhús

Boiled beef meat a’la Buda

Borjúpörkölt tanyasi galuskával

Hungarian veal stew with home made gnocchi

Sült libacomb pároltkáposzta-krémmel

Roasted goose leg with stewed cabbage cream

Supreme jércemell, bazsalikomos paradicsom, szarvasgombás szélesmetélt

Supreme breast of pullet, basil tomato, truffle tagliatelle

Grillezett fogasfilé kapros rízlinglekvárral, pikáns zöldségekkel

Roasted pike-perch filet with dill riesling jam, pikante vegetables

Rosé kacsamell citrusos pezsgőjuiceval, diós gnocchival, endíviával

Rose duck breast with lime champagne juice, walnut gnocchi, endive

Borjú bécsi sült burgonyával

Wienerschnitzel of veal with pommes frites

Beefsteak erdei gombákkal, libamájjal, cabernet mártással

Beefsteak with forest mushroom, goose liver, cabernet sauce

Rib-eye steak parázsburgonyával, színes paprikákkal

Rib-eye steak with steak potatoe, californian paprika

Báránygerinc zöldfűszer crusttal, gyöngyhagymás szósszal

Saddle of lamb with spicy crust, pearl onion sauce

Grillezett libamáj vadmézben sült gyümölcsökkel, burgonyakrémmel

Grilled goose liver, roasted fruits in honey, potatoe cream

„Somlói” pohárban

Sponge cake „Somló” in glass

Zserbó tányérdesszert

Gerbaud plate

Belga csokoládéláva

Belgian chocolate lava

Sajtválogatás friss gyümölcsökkel, dióval

Assorted cheeses with fresh fruits, walnut

Konyári Rosé 2015

Dúzsi Kékfrankos Rosé 2015

Sauska Rosé 2015

Heimann Kékfrankos 2015

Szeleshát Cabernet Sauvignon 2012

Csányi Villányi Kővilla Cabernet Franc 2009

St. Andrea Áldás Egri Bikavér 2013/2014

Pannonhalmi Hemina Vörös 2014

Mészáros Chardonnay - Szekszárd

Mészáros Rosé - Szekszárd

Mészáros Cabernet Cuvée - Szekszárd

Kadarka - Szekszárd

Hidaspetrei Cabernet Franc Reserve - Szekszárd

Ohmerops Cuvée - Szekszárd

Serpens Tokaji Dry 2016 - Tokaj

Bárdos Mátrai Pinot Grigio 2015 - Mátra

Haraszthy Vallejo Sir Irsai 2015 - Etyek-Buda

Gilvesy Kacér (Rhine Riesling) 2015 - Szent György-hegy

Disznókő Tokaji Furmint - 2015 Tokaj

St. Andrea Napbor 2015 - Eger

Konyári Loliense Fehér 2015 - Balatonlelle

Etyeki Kúria Sauvignon Blanc 2015 - Etyek-Buda

Légli Chardonnay 2014/2015 - Balatonboglár

Bott Frigyes Granum 2015 - Muzsla

Zsadányi Borkút Furmint 2013 - Tállya

Orosz Gábor Hárslevelű "Király" 2011 - Tokaj

Konyári Rosé 2015 - Balatonlelle

Dúzsi Kékfrankos Rosé 2015 - Szekszárd

Sauska Rosé 2015 - Villány

Heimann Kékfrankos 2015 - Szekszárd

Konyári Szerecsen 2015 - Balatonlelle

Szeleshát Cabernet Sauvignon 2012 - Szekszárd

Csányi Villányi Kővilla Cabernet Franc 2009 - Villány

St. Andrea Áldás Egri Bikavér 2013/2014 - Eger

Pannonhalmi Hemina Vörös 2014 - Pannonhalma

Vida Hidaspetre Kékfrankos 2013 - Szekszárd

Vylyan Villányi Merlot 2011 - Villány

Vsztergombi Syrah 2013 - Szekszárd

Ikon Cabernet Franc Evangelista 2011 - Rádpuszta

Etyeki Kúria Pinot Noir 2014/2015 - Etyek-Buda

Sauska Cuvée 7 2012 - Villány

Heimann Barbár 2012 - Szekszárd

Gere Kopár 2012 - Villány

Bock Syrah 2012/2013 - Villány

Vineum Tokaji Furmint Késői Szüret 2013 - Tokaj

Oremus Édes Szamorodni 2012 - Tolcsva

Orosz Gábor Tokaji Sárga Muskotály Késői Szüret 2011 - Tokaj

Vineum Tokaji Aszú 6 Puttonyos 2008 - Tokaj

Szepsy 6 Puttonyos Aszú 2008 - Mád

Pannonhalmi Salve 2015 (gyöngyözőbor) - Pannonhalma

Bortolomiol Prosecco Frizzante Spago - Doc - Valdobbiadene

Hungaria Extra Dry - Etyek-Buda

Kreinbacher Extra Dry - Somló

Asti Martini (édes)

Veuve Clicquot Brut - Champagne

Billecart Salmon Brut Rosé - Champagne

Ruinart Blance De Blancs - Champagne

Dom Pérignon 2006 - Champagne

Pol Roger Sir Winston Churchill 2004 - Champagne

Billecart-Salmon Brut Reserve - Champagne

Krusovice svetle

(0,5 l) csapolt/draught

Krusovice svetle

(0,3 l) csapolt/draught

Krusovice cerne

(0,5 l) üveges barna/bottled dark

Heineken

(0,33 l) üveges/bottled

Edelweiss

(0,5 l) üveges búza/bottled wheat

Guiness

(0.33 l) üveges ír fekete/ bottled Irish black

Gösser

(0,3 l) csapolt/draught

Gösser

(0,5 l) csapolt/draught

Coca-cola

(0,2 l)

Coca-cola zero

(0,2 l)

Fanta narancs/orange

(0,2 l)

Fanta citrom/lemon

(0,2 l)

Kinley tonic

(0,25 l)

Kinley gyömbér/ginger

(0,25 l)

Cappy Alma/apple

(0,2 l)

Cappy narancs/orange

(0,2 l)

Cappy ananász/pineapple

(0,2 l)

Cappy körte/pear

(0,2 l)

Cappy őszibarack/peach

(0,2 l)

Frissen facsart narancslé/fresh orange juice

(0,2 l)

Red Bull

(0,25 l)

Red Bull light

(0,25 l)

Vargánya leves szarvasgombás profiterollal

Porcini mushroom soup with truffle profiterol

Citrusos gravlax lazac céklás kerti salátával

Marinated salmon with lime, beetroot and green salads

Kakastaréj pörkölt tojásos galuskával

Cockscomb stew with egg noodles

Roston sült csirkecombfilé édesburgonya pürével, fokhagymás cukorborsóval

Roasted chicken leg filet with sweet potato puree and garlic sugar-pea

Sólet libacombbal, tojással (pénteki és szombati napokon)

Cholent, goose leg, egg (on every Friday and Saturday)

Áfonyás szarvasfalatkák burgonyakrokettel

Venison ragout with blueberry and potato croquette

Borjúcsülök roquefortos metélttel, grillezett zöldségekkel

Veal knuckle with roquefort tagliatelle, grilled vegetables

T-bone steak pirult burgonyagombóccal, grillezett zöldséggel, gesztenyés pecsenyelével

T-bone steak with potato dumpling, grilled vegetables, chestnut souce

Aszaltmeggyes máktorta sütőtök fagylalttal

Sour cherry poppy seed cake with pumpkin ice cream

Birsalma krémleves diós túrógömbökkel

Quince cream soup with nut curd

Almás rétes vanilia sodóval

Apple strudel, vanilla custard

Aktuális

Események

Galéria

Nyitvatartás

Elérhetőség

Nyitvatartás

Hétfő - Szombat: 12-23 óra között.
vasárnap: 12-16 óra között.

Elérhetőség

+36/1-326-5809, +36/20-442-2245
vadrozsa@vadrozsa.hu
1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.